14-07-07

BMPBtop sparen nieuwe beste keus

Een overzicht van spaarrekeningen in België via spaargids.be

BMPBtop rekening: de nieuwe beste keus voor korte termijn
zondag 22 april 2007
BMPBtop is de online spaarrekening van Banca Monte Paschi Belgio (BMPB) die een basisrente van maar liefst 3,50% biedt. Dit is de momenteel hoogste basisrente op de markt.

Banca Monte Paschi Belgio is een bank met Italiaanse roots met een viertal bankkantoren in Brussel. Navraag leert dat de bank in België ongeveer 10000 klanten heeft.

Bij de Banca Monte Paschi Belgio kan u genieten van een basisrentevoet van 3,50% op de online BMPBtop spaarrekening . Deze rentevoet wordt gegarandeert tot 30 maart 2008. Na deze periode kan de basisrente aangepast worden.

De rentevoet is enkel geldig voor een minimuminleg van EUR 10.000 (maximuminleg EUR 150.000). Voor bestaande klanten dient het te gaan om geldsommen die nog niet in de bank aanwezig waren.

Een kort overzicht van de BMPBtop spaarrekening:

De basisinterest is 3,5%

Er is een getrouwheidspremie van 0,01% (informatie verkregen via Dhr Meyers van BMPB)

Er is geen aangroeipremie.

Bij het openen van een spaarrekening opent u automatisch ook een gratis Paschi Easy online zichtrekening. U krijgt een gratis digipass bij de BMPBtop rekening (informatie verkregen via Dhr Meyers van BMPBtop). U krijgt bij de Paschi Easy rekening ook een gratis kredietkaart. Er zijn geen openingskosten of beheerskosten. De definitieve sluiting van de BMPBtop rekening kost EUR 10.

 De BMPBtop spaarrekening heeft momenteel de hoogste basisinterest in de markt. Het wordt onze nieuwe beste keus voor korte termijn sparen.

Dit artikel is overgenomen uit www.spaargids.be

Vergelijk spaarboekjes hier

09:30 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: bmpb, monte paschi, paschi, pasci, banca, bmbptop |  Facebook |

Commentaren

Zie voor de hoogste spaarrentes in Nederland:

Gepost door: huntelaar | 16-10-08

De commentaren zijn gesloten.