24-07-07

Argenta hogere getrouwheidspremie

Een overzicht van alle rentevoeten via www.spaargids.be

Argenta verhoogt de getrouwheidspremie
zondag 03 juni 2007

Argenta verhoogt de getrouwheidspremie op de groeirekening.

Eindelijk nog eens goed nieuws van Argenta. De bank heeft de getrouwheidspremie op de groeirekening verhoogd naar 1,15%.

De nieuwe rentetarieven op de groeirekening:
De basisrente blijft onveranderd 1,6%
De aangroeipremie blijft onveranderd op 0,5%
De getrouwheidspremie werd verhoogd naar 1,15% (voorheen 0,5%)

Zelfs met deze verhoging blijft de argenta groeirekening zwak presteren. Wij zijn geld echt snel wil laten groeien kan best overschakelen op een spaargids.be beste keus spaarrekening.

Alle nieuws over spaarrekeningen via www.spaargids.be

14:45 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: argenta, groeirekening, sparen |  Facebook |

23-07-07

Centea plusspaarrekening

Bereken de winst op uw spaarboekje via www.spaargids.be

Centea hogere aangroeipremie op Plusspaarrekening
zondag 03 juni 2007
Tussen 1 juni en 30 juli krijgt u op de Centea Plusspaarrekening een verhoogde aangroeipremie.

Tussen 1 juni en 30 juli krijgt u bij Centea Bank een basisrentevoet van 1,5% en een verhoogde aangroeipremie van 2 % op jaarbasis. De aangroeipremie is gewaarborgd tijdens de verwervingsperiode van 12 maanden.

Dit zijn de nieuwe rentevoeten op de Centea Plusspaarrekening:
De basisrente blijft onveranderd op 1,50%.
De aangroeipremie wordt tijdelijk verhoogd tot 2% (voorheen 1%)
De getrouwheidspremie blijft ongewijzigd op 1%
Deze aangroeipremie is gegarandeerd gedurende 12 maand en is verworven na 12 maand.
 
Meer info over sparen via www.spaargids.be

 

10:46 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: centea, plus, plusspaarrekening |  Facebook |

21-07-07

Centea hogere aangroei

Vergelijk de interesten via het overzicht op spaargids.be

Centea hogere aangroeipremie

Tussen 1 juni en 30 juli krijgt u op de Centea spaarrekening een verhoogde aangroeipremie.


Tussen 1 juni en 30 juli 2007 krijgt u bij Centea Bank een basisrentevoet van 1,5% en een verhoogde aangroeipremie van 2 % op jaarbasis. De aangroeipremie is gewaarborgd tijdens de verwervingsperiode van 6 maanden.
Dit zijn de nieuwe rentevoeten op de Centea spaarrekening:
De basisrente blijft onveranderd op 1,50%.
De aangroeipremie wordt tijdelijk verhoogd tot 2% (voorheen 0,5)
De getrouwheidspremie blijft ongewijzigd op 0,50%
De actie van Centea geeft zeker niet de hoogste rentes van het moment. De spaargids hoogste rente voor lange termijn sparen (> 6 maand) is duidelijk interessanter: West-Vlaamse bank geeft met 2%+1,7% meer interest op 6 maand.
Bovenstaand artikel is overgenomen uit spaargids.be

Alle rentevoeten op spaarrekeningen via www.spaargids.be

09:00 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: centea, aangroeipremie, vergelijken, vergelijk, overzicht |  Facebook |

19-07-07

Abnamro verhoogt rente

Het forum over spaarrekeningen vindt u op spaargids.be

Abnamro verhoogt rente

ABN AMRO verhoogt vanaf 1 juni de basisrente van de DirectInvest spaarrekening. Deze rekening wordt de nieuwe beste keus spaarrekening.

Vanaf 1 juni 2007 verhoogt ABN AMRO de rentevoeten op het DirectInvest spaarboekje.

De basisrente wordt 3,40% (voorheen 3,35%) voor alle bedragen tot 500.000€ (daarboven 2,90% basisrente).

De getrouwheidspremie blijft 0,01%.

Vanaf 1 juni wordt de ABN AMRO spaarrekening een nieuwe beste keus spaarrekening voor korte termijn zonder voorwaarden van minimuminleg.

Artikel overgenomen uit www.spaargids.be

 

Alles over sparen via www.spaargids.be

09:00 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: hogere, hoogste, rentevoet, abnamro, abn, amro |  Facebook |

17-07-07

Citibank 8% op 3 maand

Info over vergoedingen op spaarboekjes via spaargids.be

 

Citibank 8% op 3 maand

Termijnrekeningen zijn nog nauwelijks aan bod gekomen op spaargids.be. Voor de promotie van citibank maken we graag een uitzondering.
Citibank koppelt de Safe Plus Spaarrekening aan een termijnrekening (Welcome Plus) op 3 maand met 6,8% netto op jaarbasis.


Bij Citibank kan u terecht voor een Welcome Plus termijnrekening op 3 maand met 8% bruto op jaarbasis. Na aftrek van de roerende voorheffing van 15%, geeft dit 6,8% netto op jaarbasis. Deze rentevoet wordt gegarandeerd voor alle bedragen van minimum 10.000 euro en maximum 75.000 euro die nog nooit eerder bij Citibank geplaatst werden.

De rentevoeten van de termijnrekening zijn zeer interessant. Maar wat na 3 maand? Op de vervaldag van de Welcome Plus rekening komen het spaargeld en de intresten vrij. Indien gewenst kan u het geld overplaatsen op een Safe Plus spaarrekening met de volgende rentevoeten:
Basisrente 3,20%
Aangroeipremie 0,01%
Getrouwheidspremie 0,5%
Deze basisrente is gegarandeerd tot het einde van de 6de maand na de vervaldag van de Welcome Plus rekening.

Een basisrente van 3,20% is momenteel niet het hoogste in de markt. Het ziet ernaar uit na 3 maand overschakelen naar de spaargids.be beste keus spaarrekening interessanter zal zijn. Indien de rentevoeten toch plots zouden dalen dan kan de Citibank promotie als vangnet dienen met 6 maand een gegarandeerde basisrente.

Nog enkele bijkomende voorwaarden:

  • De promotionele rentevoeten zijn van toepassing op geldsommen die nog nooit eerder bij Citibank geplaatst werden
  • De actie is niet geldig voor klanten die al deelgenomen hebben aan een vroegere promotionele Safe Plus campagne en intussen hun tegoed terug afgehaald hebben
  • Het spaarboekje dient een minimum saldo van 10.000 euro te behouden om te kunnen genieten van de 3,20% basisrente, zoniet is de basisrentevoet van het klassieke spaarboekje van toepassing.
  • De promotie is geldig tussen 14 mei en 13 juli 2007


Bovenstaand artikel is overgenomen uit www.spaargids.be

 

Vergelijk sparen in België met www.spaargids.be

16:00 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: citibank, welcome, plus, safe |  Facebook |

16-07-07

Landbouwkrediet spaarpromotie

Hoogste rente op spaarrekeningen via www.spaargids.be

Landbouwkrediet spaarpromotie

donderdag 24 mei 2007

Tussen 21 mei en 13 juli 2007 krijgt u bij het Landbouwkrediet een verhoogde aangroeipremie. Moet u hierop intekenen?

Landbouwkrediet geeft een verhoogde aangroeipremie van 2% op alle nieuwe stortingen van 21/05 t.e.m. 13/07/2007 op de Optirend Plus spaarrekening.

De nieuwe rentetarieven op het optirend plus spaarboekje:
Basisrente 1,5% (onveranderd)
Aangroeipremie 2% (voorheen 0,9%)
Getrouwheidspremie 0,9% (onveranderd)

Interessant? Lees dan eerst de kleine lettertjes. De tijdelijk verhoogde aangroeipremie is pas verworven na 12 maand. Dit betekent dat u het gestorte bedrag minimum 12 maand op de rekening moet laten staan terwijl u de aangroeipremie slechts toegekend krijgt voor de eerste 6 maand hiervan. Dit maakt het aanbod al een stuk minder aantrekkelijk.

Maar dat is nog niet alles. Om van de promotie te kunnen genieten moet uw saldo op de rekening minstens 15.000 Eur bedragen. Indien u onder dit bedrag gaat dan wordt de aangroeipremie van het gewoon boekje toegekend. Bovendien is het aanbod enkel geldig voor Fidelio klanten.

Ons advies: vermijd deze promotie en kies voor de spaargids.be beste keus spaarrekeningen. U krijgt bijvoorbeeld 3,5% basisrente bij Banco Monte Paschi Belgio of 3,7% op 6 maand bij de West-Vlaamse Bank.

Bovenstaand artikel is overgenomen uit www.spaargids.be

 

Alles over sparen in België via www.spaargids.be

10:30 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: landbouwkrediet, promotie, sparen, interest, rente, vergelijken |  Facebook |

14-07-07

BMPBtop sparen nieuwe beste keus

Een overzicht van spaarrekeningen in België via spaargids.be

BMPBtop rekening: de nieuwe beste keus voor korte termijn
zondag 22 april 2007
BMPBtop is de online spaarrekening van Banca Monte Paschi Belgio (BMPB) die een basisrente van maar liefst 3,50% biedt. Dit is de momenteel hoogste basisrente op de markt.

Banca Monte Paschi Belgio is een bank met Italiaanse roots met een viertal bankkantoren in Brussel. Navraag leert dat de bank in België ongeveer 10000 klanten heeft.

Bij de Banca Monte Paschi Belgio kan u genieten van een basisrentevoet van 3,50% op de online BMPBtop spaarrekening . Deze rentevoet wordt gegarandeert tot 30 maart 2008. Na deze periode kan de basisrente aangepast worden.

De rentevoet is enkel geldig voor een minimuminleg van EUR 10.000 (maximuminleg EUR 150.000). Voor bestaande klanten dient het te gaan om geldsommen die nog niet in de bank aanwezig waren.

Een kort overzicht van de BMPBtop spaarrekening:

De basisinterest is 3,5%

Er is een getrouwheidspremie van 0,01% (informatie verkregen via Dhr Meyers van BMPB)

Er is geen aangroeipremie.

Bij het openen van een spaarrekening opent u automatisch ook een gratis Paschi Easy online zichtrekening. U krijgt een gratis digipass bij de BMPBtop rekening (informatie verkregen via Dhr Meyers van BMPBtop). U krijgt bij de Paschi Easy rekening ook een gratis kredietkaart. Er zijn geen openingskosten of beheerskosten. De definitieve sluiting van de BMPBtop rekening kost EUR 10.

 De BMPBtop spaarrekening heeft momenteel de hoogste basisinterest in de markt. Het wordt onze nieuwe beste keus voor korte termijn sparen.

Dit artikel is overgenomen uit www.spaargids.be

Vergelijk spaarboekjes hier

09:30 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: bmpb, monte paschi, paschi, pasci, banca, bmbptop |  Facebook |

13-07-07

West-Vlaamse Bank, de hoogste rente

Vergelijk spaarrekeningen

West-Vlaamse Bank, de hoogste rente voor lange termijn
donderdag 12 april 2007
Er zijn twee nieuwe rekeningen toegevoegd aan spaargids.be: het depositoboekje en de spaarrekening van de West-Vlaamse Bank (WVB). Bovendien is het depositoboekje onmiddelijk onze nieuwe beste keus voor lange termijn sparen.

Met dank aan trouwe bezoeker Waldo voor de tip. In het West-Vlaamse is namelijk een bank actief die momenteel de hoogste rente geeft voor lange termijn (6 maand) spaarders. De West-Vlaamse Bank behoort tot het net van het Beroepskrediet en heeft 6 kantoren allen gelegen in West-Vlaanderen.

Volgende rentevoeten zijn van kracht sedert 1/12/2006 op het depositoboekje:
Basisrente 2%
Aangroeipremie 1,75%
Getrouwheidspremie 1%
Met deze rentevoeten biedt de bank de hoogste rente voor lange termijn sparen.

Volgende rentevoeten zijn van kracht op het spaarboekje:
Basisrente 2%
Aangroeipremie 1%
Getrouwheidspremie 1%
De rentevoeten op het spaarboekje zijn minder interessant. Bovendien biedt het spaarboekje geen vrijstelling van roerende voorheffing

Voor wie er zou aan twijfelen: de West-Vlaamse Bank komt uiteraard voor op de erkenningslijst van het beschermingsfonds.

Copyright 2007 spaargids.be

 

Vergelijk sparen op spaargids.be

11:00 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wvb, west-vlaamse bank, sparen |  Facebook |

11-07-07

Cortal Consors promotie afgelopen

Artikel overgenomen uit spaargids.be

 

maandag 02 april 2007
Bij Cortal Consors is de promotie met verhoogde aangroeipremie op de Europtimal spaarrekening afgelopen.

Cortal Consors kwam begin dit jaar met een promotiecampagne op de Europtimal spaarrekening. Er was een verhoogde aangroeipremie van 0,5%. Deze promotie is sinds 1 april beëindigd.

De nieuwe rentetarieven:

De basisrente blijft onveranderd op 3%

De aangroeipremie wordt verlaagd naar 0,01% (voorheen 0,5%)

De getrouwheidspremie blijft onveranderd op 0,01%

Door de sterk verlaagde aangroeipremie wordt de Cortal Consors spaarrekening minder interessant. De hoogste basisrente op dit moment is 3,4% (te vinden bij Rabobank en DHB Bank), dit is 0,4% meer dan de basisrente bij Cortal Consors.

Copyright 2007 spaargids.be

 

Hoogste rentes op spaarboekjes via spaargids.be

15:47 Gepost door spaargids.be in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: consors, cortalconsors, cortal |  Facebook |